Blank Sidebox Header

Herdenkingskralen

- uw aandenken gevat in glas -

 

Herdenkingskralen is in 2010 opgericht met als doel mensen te helpen bij het verlies van een dierbare.

 

Na het overlijden wordt de crematie as vaak bewaard in een urn die een speciaal plekje in huis krijgt. Bij sommige uitvaartorganisaties kunt u terecht voor standaard hangertjes waarin u een beetje as kunt doen. Zo kunt u uw dierbare altijd dicht bij u dragen.

 

Het verliezen van iemand die u dierbaar is, is natuurlijk zeer emotioneel en persoonlijk. Wij vroegen ons af of een standaard hangertje of urn recht doet aan uw herinneringen en emoties. Zou het niet mooi zijn als wij deze herinneringen en emoties kunnen vatten in een op maat gemaakt herdenkingssieraad? Inmiddels hebben we veel mensen kunnen helpen bij het verwerken van hun verdriet door samen iets unieks te creëren.

 

In ons atelier 12Bead Glass in Schoonhoven werken we graag op maat en hebben we altijd tijd voor u. Iedere zaterdag van 10:00 tot 17:00 is ons atelier geopend voor het publiek. Als u op een andere dag langs wilt komen, bijvoorbeeld i.v.m. uw privacy, kunt u ons e-mailen via info@herdenkingskralen.nl of bellen met 0182 786 864.

 

Met vriendelijke groet,

Herdenkingskralen